Spad can't send Vjoy when Joystick Curves is on

Discussion about Problems.
Forum rules
If you have technical Problem, please open a ticket: https://www.spadnext.com/discover/how-to/get-help.html

Do NOT hijack other people threads, until you have exactly the same problem!
Locked
RodWan
Passenger
Posts: 2
Joined: 09 Jul 2019, 06:28
Status: Offline

Spad can't send Vjoy when Joystick Curves is on

Post by RodWan » 09 Jul 2019, 06:33

So I'm using Spad for the first time to run a Logitech Switch panel. I was really impressed so far with the software but ran into a snag. Spad wont output the axis of my X56 to a Vjoy device so I'm force to use Joystick Curves to do the job. Problem is that joystick curves takes priority of Vjoy and blocks Spad from sending any inputs at all. Is there some way to send my throttle axis to a vjoy axis so I can ditch JC?

User avatar
c0nnex
Site Admin
Posts: 4933
Joined: 10 Mar 2015, 21:52
Location: Munich, Germany
Contact:
Status: Offline

Re: Spad can't send Vjoy when Joystick Curves is on

Post by c0nnex » 09 Jul 2019, 11:40

That's currently not possible, but a good suggestion.
I'll add a "Passthrough"-AxisEvent to all Axis. (Should be available in Beta 0.9.7.3 or 0.9.7.4)

RodWan
Passenger
Posts: 2
Joined: 09 Jul 2019, 06:28
Status: Offline

Re: Spad can't send Vjoy when Joystick Curves is on

Post by RodWan » 09 Jul 2019, 12:14

Awesome, for the short term I'm using a work around with the default logitech software, thanks for the quick reply.

Locked