Transponder Squawk set to 7000 (VFR)

Discussions about new feature ideas.
To request a new feature please open a ticket
Locked
ratinger
Flight Attendant
Posts: 11
Joined: 07 Nov 2016, 17:49
Status: Offline

Transponder Squawk set to 7000 (VFR)

Post by ratinger » 06 Aug 2017, 18:11

Hello,
how can i set the Transponder code by Startup in my Radiopanel (it's initialized) to the 7000 ?
Must i have a script or is there another way?
And when, how does it have to look?
I am not a goods programmer and have unfortunately also no examples, how such a script looks ..
Please, can someone help me?

Best regards

Michael

User avatar
c0nnex
Site Admin
Posts: 4933
Joined: 10 Mar 2015, 21:52
Location: Munich, Germany
Contact:
Status: Offline

Re: Transponder Squawk set to 7000 (VFR)

Post by c0nnex » 06 Aug 2017, 20:51

Just add an Action to set it to the power-on condition in the power-serttings (the On/off symbol in the upper right corner of the radio in the UI)

ratinger
Flight Attendant
Posts: 11
Joined: 07 Nov 2016, 17:49
Status: Offline

Re: Transponder Squawk set to 7000 (VFR)

Post by ratinger » 13 Aug 2017, 17:04

Hello Uli,
It works great,
thank you very much.

Michael

Locked