For PMDG 737 NGXu support the SPAD.neXt Beta 0.9.7 is needed.
An updated LVAR bridge setup with Prepar3d v5 support is available at https://www.spadnext.com/download/SPAD. ... .Setup.zip

Search found 6 matches

by MichaelBrowning
01 Jan 2017, 04:05
Forum: General
Topic: FIPs not working
Replies: 10
Views: 3773

Re: RE: Re: FIPs not working

ngkambo1 wrote:Thank you! Will install FIPDriver.zip files later today and try again. -Nick
Do they show up as devices in Windows.? Another thing you can try is looking at the properties and make sure power settings (can't recall what the exact title is) is unchecked.

Sent from my LG-H860 using Tapatalk
by MichaelBrowning
19 Dec 2016, 07:01
Forum: General
Topic: FLIGHTSIMLABS A320
Replies: 19
Views: 12819

Re: FLIGHTSIMLABS A320

I have the aerosoft A320 and spad works great with them. I have all the panels.

Sent from my LG-H860 using Tapatalk
by MichaelBrowning
16 Dec 2016, 04:49
Forum: Bugs / Problems
Topic: Multipanel Digital readout not working
Replies: 3
Views: 1169

Re: RE: Multipanel Digital readout not working

The multi panel suddenly stopped showing numerical increases and decreases. However , the flaps are working. Prior to today it was working perfectly. Should I submit a ticket? Mine did the same. I noticed the USB power plug was loose. Re-seated and all was fine. Sent from my LG-H860 using Tapatalk
by MichaelBrowning
01 Jul 2016, 09:09
Forum: Bugs / Problems
Topic: SpadNext update caused huge issue!
Replies: 3
Views: 1421

Re: SpadNext update caused huge issue!

I had the same problem. I updated to the new version and i lost everything. The only thing left working were my pedals and multipanel. It appears i had a short in one of my hubs which has killed my yoke, two fips, radio panel and autopilot panel. An expensive afternoon.
by MichaelBrowning
29 Jun 2016, 04:13
Forum: Bugs / Problems
Topic: Problem with Cessna Yokes assignments
Replies: 5
Views: 1709

Re: Problem with Cessna Yokes assignments

After the last update, I have lost everything. FIP not loading, Yoke and throttle quadrant gone. Prior to that everything was working fine. It seems that the drivers have gone. I plug in the device, computer dings and says driver not found. Really annoyed. Wonder if there is a way of downloading old...
by MichaelBrowning
22 Mar 2016, 05:07
Forum: Bugs / Problems
Topic: Problems with the FIP and SPAD
Replies: 10
Views: 3960

Re: Problems with the FIP and SPAD

I have been having the same problem with my FIPs. Work in FSX but not when I loaded SPADnext. Been driving me nuts. All drivers were installed as they should be and SPADnext told me simconnect was running. Whilst browsing through the Saitek directory i clicked on "C:\Program Files (x86)\Saitek\ProFl...