Search found 61 matches

by zkiwi
01 Mar 2019, 20:20
Forum: Bugs / Problems
Topic: KeyPress not working
Replies: 13
Views: 686

Re: KeyPress not working

Which exact button are you trying to assign? I have pause assigned to one of my throttle quadrant buttons and it is working fine. I am running Spad on a client machine and P3Dv4.4 on the server machine. I'll upload my assignment as a snippet
by zkiwi
23 Feb 2019, 20:37
Forum: Bugs / Problems
Topic: KeyPress not working
Replies: 13
Views: 686

Re: KeyPress not working

I just gave it a try in P3D V4 with FS Flying school and allocated CRTl+SHIFT+Z and CTRL+SHIFT+D to a spare throttle quadrant button and it worked fine. I also use button presses for some yoke buttons that change view settings ( i couldn't find the event name to do it so just went with the button co...
by zkiwi
11 Feb 2019, 07:30
Forum: Bugs / Problems
Topic: Avionics frequently disconnecting
Replies: 2
Views: 220

Re: Avionics frequently disconnecting

I have the same issue in the Carenado C114 Commander in P3D v4.4

I managed to stop it by deleting the switch assignment for the avionics switch and then reloading it. So far no issues.
by zkiwi
04 Jan 2019, 22:06
Forum: Hardware
Topic: Calibrating Pro Quadrant USB Quadrant
Replies: 16
Views: 1022

Re: Calibrating Pro Quadrant USB Quadrant

There is an option in P3D to enable/disable controllers. Sorry but i don't have P3D up at the moment but if you go in to options, general settings it is the very bottom setting ( Controllers i think) and the option to deselect (untick) is the very bottom one. ONly do this if you don't use P3D for an...
by zkiwi
04 Jan 2018, 20:00
Forum: Bugs / Problems
Topic: Error while starting SPAD.neXt
Replies: 17
Views: 3399

Re: Error while starting SPAD.neXt

Do you have Simconnect correctly installed and iff so what versions? ( Check in your Program Apps in Control panel or settings. It sounds as if SimConnect is not running. Have you run the Simconnect test in Spad to ensure it is recognised by the program?
by zkiwi
30 Dec 2017, 23:39
Forum: General
Topic: Saitek Rudder Pedal Brakes
Replies: 11
Views: 2379

Re: Saitek Rudder Pedal Brakes

Same thing has happened to me in the past. I just took the easy way out and selected invert axis and they worked.

I have also had an issue where the brakes didn't appear to release when i took my feet off but all i needed to do was to release them, apply them and release again and they worked fine.
by zkiwi
19 Jul 2017, 11:09
Forum: General
Topic: A2A Comanche AP Mode
Replies: 3
Views: 1228

Re: A2A Comanche AP Mode

Cheers, will give that a try
by zkiwi
18 Jul 2017, 07:18
Forum: General
Topic: A2A Comanche AP Mode
Replies: 3
Views: 1228

Re: A2A Comanche AP Mode

Hi Ulrich, Hopefully you may be able to offer some advice on this. I have a push button in the A2A Comanche which sets the autopilot heading/tracking mode and another which sets the Alt Hold function. I have identified the LVAR in the sim and got them sort of working but the issue is that the clicks...
by zkiwi
16 Jul 2017, 00:45
Forum: General
Topic: A2A Comanche AP Mode
Replies: 3
Views: 1228

A2A Comanche AP Mode

Ok next hurdle i have come across is the AP Mode. I have tried all of the A2A listed LVARs for AP MODE but i am not able to change the APO Mode through ST - HD- TRK at all. I have been trying to set this up with the Multipanel HDG button. Is this possible? A2A AP LVARs listed are (L:ApMaster,bool) -...
by zkiwi
15 Jul 2017, 05:13
Forum: General
Topic: A2A Comanche Com Select
Replies: 1
Views: 796

Re: A2A Comanche Com Select

Sorted....

The PDF of A2A LVAR is incorrect and the correct method/event is

L:AudioComSwitch=SET, with 0 being COM1 and 1 being COM2