Current SPAD.neXt Release: 0.9.10.0

Search found 32 matches

by jdavidpugh
12 Dec 2018, 03:52
Forum: Bugs / Problems
Topic: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments
Replies: 24
Views: 5237

Re: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments

Thanks Steve.......that saved me from doing it myself LOL......... BTW what is the voltage and size of that supply you stuck on the Yoke? I have been debating one but haven't found what it really needs. I am sure I have one in my box of misappropriated wall warts LOL...... And Daz you may be able to...
by jdavidpugh
11 Dec 2018, 22:38
Forum: Bugs / Problems
Topic: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments
Replies: 24
Views: 5237

Re: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments

Im running on an old Crosshair IV MOBO with an AMD 1100T for now until I get the new Threadripper built! :D

https://www.youtube.com/watch?v=D4iq5NQtfNQ

But I am doing the 2990WX 32 Core :D
by jdavidpugh
11 Dec 2018, 22:34
Forum: Bugs / Problems
Topic: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments
Replies: 24
Views: 5237

Re: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments

LOL Ok post delay..........I run all nine of mine on one uplink and haven't noticed an issue.........it may actually be in your MOBO.......Mine has a ton of ports on separate controllers......It may have them all tied to one controller in yours........
by jdavidpugh
11 Dec 2018, 22:32
Forum: Bugs / Problems
Topic: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments
Replies: 24
Views: 5237

Re: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments

I haven't noticed any lag in the FIPS but I only have 9 and boosting rendering on the CPU which I assume would eat even more.......But if I had you can look in device manager at which one of the hubs in the switch they are connected to and "spread the wealth" over the two uplink connections.......
by jdavidpugh
11 Dec 2018, 22:28
Forum: Bugs / Problems
Topic: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments
Replies: 24
Views: 5237

Re: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments

That is why those big hubs have dual uplink ports...........
by jdavidpugh
11 Dec 2018, 20:12
Forum: Bugs / Problems
Topic: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments
Replies: 24
Views: 5237

Re: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments

I did see this one looking around yesterday......20 port @1000ma per port....I dont think they had this one when I bought mine...

https://www.newegg.com/Product/Product. ... -_-Product

David
by jdavidpugh
11 Dec 2018, 19:54
Forum: Bugs / Problems
Topic: 9.6.52 Update Broke FIPGuages
Replies: 10
Views: 2293

Re: 9.6.52 Update Broke FIPGuages

And just like that life was good again........Thanks c0nnex and Daz for the prompt patches and fixes.......
by jdavidpugh
11 Dec 2018, 17:42
Forum: Bugs / Problems
Topic: 9.6.52 Update Broke FIPGuages
Replies: 10
Views: 2293

Re: 9.6.52 Update Broke FIPGuages

Thanks cOnnex...........
by jdavidpugh
11 Dec 2018, 17:41
Forum: Bugs / Problems
Topic: 9.6.52 Update Broke FIPGuages
Replies: 10
Views: 2293

Re: 9.6.52 Update Broke FIPGuages

Let me know if you need more and what I need to log........I can send......

David
by jdavidpugh
11 Dec 2018, 17:14
Forum: Bugs / Problems
Topic: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments
Replies: 24
Views: 5237

Re: FIPs lagging Virtual Cockpi Instruments

Aha! Its all clear now.........I checked the spec on that hub of yours and its only a 5V supply so the consumption amperage is 1:1.... http://www.logilink.eu/media/datasheets/UA0148.pdf The other weird part is that they don't state the per port maximum power capacity but if you do the math 3.5amps/7...