Current SPAD.neXt Release: 0.9.10.0

Search found 35 matches

by BBQSteve
29 May 2021, 17:19
Forum: Bugs / Problems
Topic: X-Plane Phenom 300 and Spad.next
Replies: 0
Views: 62

X-Plane Phenom 300 and Spad.next

I bought the subject aircraft and the first time I use the gear lever to raise the gear, I lose power in the aircraft and when I first use the flap lever the parking break gets set. only happens the first use. Should have mentioned I have the Saitek panels.
by BBQSteve
04 Feb 2021, 18:11
Forum: Bugs / Problems
Topic: Snippet won't load
Replies: 2
Views: 286

Re: Snippet won't load

Well since I'm not getting any help here, I just uninstalled and re-installed spad, no difference. Ticket has been submitted and no response yet either. Anybody home?
by BBQSteve
03 Feb 2021, 16:29
Forum: Bugs / Problems
Topic: Snippet won't load
Replies: 2
Views: 286

Re: Snippet won't load

Update: Reverted to last release and same problem. Also to add, I can't even manually add events to it. Multi-Panel works fine. Should also add this is for X-Plane.
by BBQSteve
03 Feb 2021, 15:46
Forum: Bugs / Problems
Topic: Snippet won't load
Replies: 2
Views: 286

Snippet won't load

In the last week my radio panel has lost its programmed functions and when I try to install a snippet nothing loads. I am running 0.9.10.9

http://prntscr.com/y5plso

got no clue why and panel is dark even with virtual power on.

Any ideas?
by BBQSteve
20 Sep 2020, 20:54
Forum: General
Topic: Bitch Session
Replies: 0
Views: 1186

Bitch Session

I have been using SPAD.Next for years now and I really love it, I really do, but with the onset of MSFS2020 and all the updates, my interface is almost totally hosed. My Multi-panel and Radio panel constantly need to be turned on in the virtual power selection and Avionics power on has no effect, my...
by BBQSteve
28 Aug 2020, 14:33
Forum: Bugs / Problems
Topic: FIPS Messed up again
Replies: 4
Views: 431

FIPS Messed up again

I don't know what these updates are doing to my instruments in X-Plane, but I sure wish they would stop. Look at the bottom left and right panels (Autopilot and Radio Stack). They used to be perfect.

Image
by BBQSteve
02 Aug 2020, 18:01
Forum: Bugs / Problems
Topic: Latest Update 0.9.7.83
Replies: 0
Views: 881

Latest Update 0.9.7.83

Whatever you did for X-Plane, please do not change it. All my gauges are working perfectly, except for Vertical Speed, but I can live without it for now. All else seems to be working correctly as well. PLEASE DON'T CHANGE THE DATAERFS!
by BBQSteve
27 Jul 2020, 00:01
Forum: Bugs / Problems
Topic: Problems Since Updates
Replies: 19
Views: 3189

Re: Problems Since Updates

Got the instruments lit, but don't understand. What does your Power Panel do that switches in the cockpit don't? I messed with that panels switches and the lights came on for all the missing gauges.The left rotary knob is the culprit. Messed with it some more and now can't get them lit again.
by BBQSteve
26 Jul 2020, 23:23
Forum: Bugs / Problems
Topic: Problems Since Updates
Replies: 19
Views: 3189

Re: Problems Since Updates

Well I have set both Low Voltage Main Bus and Global Gauges Off Voltage to 0. Don't see anywhere to set voltage to -1 anywhere. BIP still off. batt1 and batt2 in X-Plane both read 24.5 volts.