SPAD.neXt 0.9.6.50 has been released to public

Search found 6 matches

by fsx1962
18 Mar 2019, 01:49
Forum: Hardware
Topic: USB 2 ports
Replies: 20
Views: 617

Re: USB 2 ports

Thanks for the explanation... I did not know there was such an animal as a USB2 Hub that was USB-3 compatible. I figured USB3 was always compatible to USB2. Again, OM thanks... Looks like if I get a new motherboard that does not have USB-2 ports on it I have to get an add on card. Funny, the reason ...
by fsx1962
17 Mar 2019, 01:52
Forum: Hardware
Topic: USB 2 ports
Replies: 20
Views: 617

Re: USB 2 ports

Daz,
Oh I am well aware of the lack of any updates. To be honest, I have to admit I am surprised they are still making them. IRT the gauges, I agree, but to be honest. their poor quality is what lead me to you amazing gauges.

Regards
by fsx1962
16 Mar 2019, 14:15
Forum: Hardware
Topic: USB 2 ports
Replies: 20
Views: 617

Re: USB 2 ports

Daz, I agree i should know as well being a system engineer. I guess it would be simple enough to plug my usb-2 hub into a usb-3 port and see what happens. my current system is 90% stable as is so it would be a good test. Makes me wonder if Logitech has any plans to update the FIP and other panels to...
by fsx1962
16 Mar 2019, 01:30
Forum: Hardware
Topic: USB 2 ports
Replies: 20
Views: 617

USB 2 ports

So I think we all know that the Logitech \ Saitek devices all work best if not exclusively on USB-2. The FIP's especially, however it would appear that less and less motherboard are providing USB-2 connectivity. Whats a person to do if you want to build a new rig? A couple thoughts I had, are use US...
by fsx1962
09 Feb 2019, 02:42
Forum: General
Topic: Mulit Panel partially working
Replies: 3
Views: 307

Re: Mulit Panel partially working

I have one powered and one not, just don’t know for sure which one I have it on. Thanks I power it and see if that takes care of it.
by fsx1962
08 Feb 2019, 19:48
Forum: General
Topic: Mulit Panel partially working
Replies: 3
Views: 307

Mulit Panel partially working

My Multi panel is only partially working. all button and knobs seem to function however the screen that shows Heading, CRS set altitude and the likes are blank? I am using P3Dv3. I am thinking its a driver issue or could be a power issue from my USB hub, but IDK. Any idea's?