Command Line Profilling ?

Discussions about new feature ideas.
To request a new feature please open a ticket
Locked
User avatar
thedazman
Betatester
Posts: 1657
Joined: 28 Mar 2015, 10:47
Location: United Kingdom
Contact:
Status: Offline

Command Line Profilling ?

Post by thedazman » 03 Jul 2015, 19:57

in the Pro version :-) can we have command line option to load with specific profile.

Now why would we want this you ask ?

Because NOW you don't have to use a flight simulator to enjoy your Saitek hardware, but I need it to start specific profiles from other applications where SPAD is run in batchfiles or has different shortcut to open a specific profile.

I'm even using my multi & switch panels in Photoshop and Light room !! (pitch trim perfect for zooming in and out, Flaps up and down for previous and next photo etc..)

(but mostly because im to lazy to manually select profile every time I open Elite :-) )

Don't forget I want my FIP to be my Vulture rear view mirror !! lol

PS keep up the good work, I promise I'll only keep making suggestions that could add value to the "PRO" version ;-) $$$$

Daz
"theDAZman" aka "theGFXguy"
Image
http://www.fipgauges.com

Tags:

User avatar
c0nnex
Site Admin
Posts: 4867
Joined: 10 Mar 2015, 21:52
Location: Munich, Germany
Contact:
Status: Offline

Re: Command Line Profilling ?

Post by c0nnex » 03 Jul 2015, 20:12

Well what is planned (or better already in development) is, that you can give a conf-file to load upon start. There you can say which profile to load, how to behave in some situations etc.

User avatar
thedazman
Betatester
Posts: 1657
Joined: 28 Mar 2015, 10:47
Location: United Kingdom
Contact:
Status: Offline

Re: Command Line Profilling ?

Post by thedazman » 17 Jul 2015, 10:35

I see this is implemented now. How do I use it :-) (I'm sure it's on the release notes somewhere)

ie I want to start SPAD and run my "Elite" profile

SPADrecognise wat Ship i'm flying ) lol :!:

Daz
"theDAZman" aka "theGFXguy"
Image
http://www.fipgauges.com

User avatar
c0nnex
Site Admin
Posts: 4867
Joined: 10 Mar 2015, 21:52
Location: Munich, Germany
Contact:
Status: Offline

Re: Command Line Profilling ?

Post by c0nnex » 17 Jul 2015, 16:57

See the release notes for Fixup 5.1 in the internal beta forum ...

Locked